keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ihonhoito talvella

Talvella iho joutuu koville, pakkanen, tuuli ja kuiva sisäilma koettelee ihoa. Varsinkin tänä talvena kun ilmat on vaihdellut nopeastikin. Ilman  muuta ihotyyppi vaikuttaa hoitorutiineihin, mutta tässä yleispäteviä vinkkejä kauniin ihon ylläpitoon.

Kotoa käsin pystyy paljonkin vaikuttamaan ihon hoitoon. Kun tuotteet ovat kunnossa on hoitokin huomattavasti helpompaa. Alla Denova Pro -tuotesarja, joka meiltä löytyy. Erittäin hyvä perussarja josta löytyy eri ihotyypeille sopivat voiteet eri käyttöihin.


PUHDISTUS
Kaiken A ja O. Suositeltavaa olisi käyttää puhdistusmaitoa tai -öljyä, aineiden hellävaraisuuden takia.
 Puhdistusvedestä kannattaa huomioida että se olisi alkoholiton.

HOITOVOITEET
Voideiden koostumus saisi olla täyteläisempi ja kosteuttavampi. Ainakin yövoide tulisi olla tehokkaampi kuin kesäisin käytettävä ja tietysti ihontyypin mukainen. Silmänympärysvoidetta ei kannata unohtaa, tällä saadaan herkkä ja ohut ihonalue suojattua.

KUORINTA
Ihoa kannattaa kuoria säännöllisin väliajoin, talvisin varsinkin jos iho on kuiva kannattaa suosia kuorintavoidetta jossa ei ole rakeita. Iho on muutenkin kovilla talvella joten liian kova kuorinta vaan rasittaa tarpeettomasti ihoa, lopputulos voi olla todella ärtynyt iho.

NAAMIOT
Kosteuttavat naamiot ovat todella hyvä lisä edistämään kosteutusta iholla. Kuorinnan jälkeen kosteuttava naamio on ehdoton.


(Buzzfeed)

Mutta varsinkin näin kevään saapuessa on ihon kannalta kannattavaa käydä kosmetologin käsittelyssä putsaamassa iho perusteellisesti. Lisää ihonhoito vinkkejä juuri sinun ihollesi saat tietysti kosmetologiltamme Emilialta paikanpäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti