perjantai 8. tammikuuta 2016

Sähköä ilmassa!

Pakkaset paukkuu ja tietysti siitä saa osansa myös hiukset. Taivasta tavoittelevat kiehkurat ei välttämättä ole se paras juttu talvessa ja paljon meiltä neuvoja kysytäänkin talvisin sähköisten histen taltuttamiseksi.

Kokosimme siis Heavy Hairin parhaat vinkit leijailevien hiusten taltuttamiseen!1. Kaikki lähtee pesusta. Talvisin kannattaa käyttää tehokkaampia hoitoaineita, mielellään kosteuttavia. Suositeltavaa on että myös shampoo on kevyemmin pesevä ja kosteuttava.


2. Hiusnaamiot ovat erittäin hyviä. Kerta viikkoon pidemmällä vaikutusajalla ja hiukset ja hermosi kiittävät. Kampaamossa tehtävä tehohoito on myös erittäin hyvä apu.3. Jätettävät hoitoaineet. Kevyemmät versiot ovat suihkutettavat hoitoaineet, joita voi käyttää kuiviinkin hiuksiin pelkäämättä lättänää kampausta. Tehokkaammat ovat voidemaisia, pienen määrän voi käyttää myös kuiviin hiuksiin mutta vain latvoihin. Molempia koostumuksia voi pesun jälkeen käyttää pyyhekuiviin hiuksiin surutta.
4. Muotoilutuotteet. Kevyet vahat sopivat oikein mainiosti sähköisyyden poistoon. Kc professionalis black edition vahat ovat älyttömän hyvät tähän tarkoitukseen. Pieni määrä kuiviin hiuksiin ja kampaus on taltutettu. Todella kevyt koostumus, ei tahmaa tai rasvoita hiuksia.
Nyt villasukat jalkoihin ja lämmittelemään, oikein mukavaa viikonloppua!

(Kuvat: Kc Professional, KMS California)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti