keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kosmetiikkasalat julki

Nyt on vuorossa jotain vähän spesiaalimpaa, kun päästämme teidät kurkistamaan Heavy Hairin tyttöjen meikkipusseihin ja peilikaappeihin :)

Ihan kaikkia käyttämiämme tuotteita emme toki tässä esittele, koska siitä seuraisi holtittoman pitkä postaus :D Sen sijaan jokainen meistä paljastaa teille muutaman lempparituotteensa, joita ilman elämä olisi - jos ei ihan kamalaa - niin ainakin paljon hankalampaa.
LEENAN suosikit:


PAESEN KULMAVÄRIT

Omat kulmakarvani ovat luonnostaan onnettoman vaaleat ja olo on totaalisen alaston, jos en meikkaa niitä joka päivä. Käytän kulmiin Paesen kashmir -mattaluomivärejä, jotka levittyvät tosi tasaisesti ja kestävät iholla hyvin koko päivän. Arjessa sipaisen kulmiin vaaleampaa ruskean sävyä (666), tummempaa sävyä (671) käytän voimakkaamman meikin kaverina esimerkiksi iltamenoissa. KOSTEUTTAVA HIUSNAAMIO

Pesen tukkaani vähän turhan usein, mistä johtuen hiukset ja hiuspohja kuivuvat herkästi. Paras apu itselleni tähän ongelmaan on ollut kosteuttava naamio, jota levitän pyyhekuiviin hiuksiin reippaalla kädellä ja annan vaikuttaa rauhassa telkkaria katsoessa. Naamion jälkeen hiukset ovat ihanan pehmoiset ja hiuspohja rauhoittunut. Tällä hetkellä käytössä on KMS:n Moist Repair -naamio.
ANSKUN lemppari: 

KMS HAIR STAY:n anti-humidity seal suihke. 

Tämä tuote toimii hyvin kampauksen kiillottajana ja viimeistelysuihkeena. Sopii myös kostealle kelille, koska se sisältää kosteussuojan. Tuotetta voi myös käyttää ohuemmassakin hiuksessa ja käy kevyenä hiuksiinjätettävänä! Itse käytän tuotetta säännöllisesti, koska hiuksiani on vaalennettu viimeaikoina ja tällä tuotteella saa pörröisyyden pois ja tuotua kiiltoa vaalennettuihin hiuksiini.NIINAN suosikki:

OSIS+ SALT SPRAY

Omat suosikkituotteeni vaihtelevat aika fiilispohjalta ja tukkatyylin mukaan, mutta tällä hetkellä yksi lemppareistani on Osis+:n Salt Spray. Pyyhekuivattuun hiukseen suolasuihke antaa tuuheutta ja täyteläisyyttä. Tuote toimii hyvin myös kuivaan hiukseen, jolloin se tuo rouheampaa mattaista fiilistä. Erityisesti tykkään käyttää tuotetta kiharretulle hiukselle, muutama suihkaus ja rutistelu, niin kiharasta saa sähäkämmän.TESSAN lempparit:

KC:n  HAIR POWDER

Mun on ihan turha edes miettiä ulos lähtemistä ilman tätä. Todella helppo käyttää ja ainakin tälläselle lättätukalle ehdoton. Mun tukka on myös tikkusuora ja tupeeraukset sun muut ei pysy, ellei pohjalla ole esim. just tätä supersuihketta. Oon kokeillu monilta sarjoilta näitä hiuspuutereita, mut tää vie kyl voiton hinta-laatusuhteeltaan. 
SIM:n SOLSTICE Self Tanning spray

Oon paatunut itseruskettavien käyttäjä, en tykkää maata auringossa ja solariumit on ehdoton ei, niin mä läträän näiden kanssa :) SIM:n itseruskettava on loistava tuote, koska sen tuoma väri ei ole ollenkaan oranssi, vaan nätti ruskea.
Kun haluan tummemman lopputuloksen, pyydän Anskua laittamaan kunnon suihkurusketuksen mulle. Joka tehdään muuten myös SIM:in tuotteilla.Jos sinulla heräsi kysyttävää edellä esitellyistä tuotteista tai haluat muuten vinkkiä omien lempparien löytämiseen, laita ihmeessä kysymystä meille päin!

Kevätterveisin: HH:n tytöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti