tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kevään ja kesän hiusideoita

Näin keväisin kun auringon valo rupeaa lisääntymään, tuntuu myös monesti että omalle tukalle voisi tehdä jotain uudistusta. Jos väri on kunnossa, mutta kaipaat jotain uutta inspiraatiota, kampauksilla tukka voi näyttää helposti raikkaammaalta.

Kampauksista se verran että letit on edelleen pinnalla. Nyt kannattaa tehdä yhden letin sijaan enemmän niitä ja antaa joko olla sellaisenaan tai sitoa ylös tai ehkä monista leteistä punoa yksi iso letti.
(Kc Miraculos)


(Buzzfeed)

Myös pinneillä saa kampauksiin kivoja yksityiskohtia, esim. korostamaan lainekampausta, tai asetella pinnit kolmioon. Myös tekemällä toispuoleisen aukikampauksen ja laittamalla toiselle puolelle pinnejä vieri viereen, saa hauskan lisän perus kampaukseen.  Rentous on kampauksissa tärkeätä tällä hetkellä.
(Buzzfeed)                                                                            (Kc Miraculos)

Kohti kesää mentäessä hippityyli on yksi trendi jota tullaan suosimaan, ja isot surffikiharat keskijakauksella toimivat siinä hyvin. Värit luonnollisia, ei enään niinkään liukuvärejä.

(Buzzfeed)


Leikkauksissa mennään edelleen long bob eli LOB:in mukaan. Eli ei ihan polkkamitta mutta ei kuitenkaan pitkäkään. Erittäin imarteleva perus suomalaiseen ohuempaan hiukseen.

 Polkkamitta on rohkeimmille reippaasti napsastu leuan tienoille. Linjat on aika suoria, ja viimeistely rentoa ja melko "sotkuista" 
(Buzzfeed)


Vastapainona nykyiselle jo pitkään jatkuneelle rennommalle surffikiharatyylille on tullut aika minimalistinen mutta kiinnostava tyyli. Eli taaksekammattu tukka.
 Tämän tyylin voi toteuttaa joko neutraalimmin föönaamalla, ja mattaisilla tuotteilla luonnollisemman näköiseksi, tai vähän villimmän version geelillä kammaten taaksepäin. Sopii monen mittaiseen tukkaan, jopa ihan lyhyeen. Hyvää vaihtelua sotkuiseen lookkiin.


 (Buzzfeed)


 Miesten hiuksissa tyylit vaihtuvat harvemmin mitä naisilla, mutta nykyään miehetkin uskaltavat aika rohkeasti kokeilla uusia juttuja.
Miesten hiuksissa jatkuu edelleen lyhyet sivut ja pitempi päälliosa -tyyli, pientä uudistusta siihen tulee kun niskaan ja sivuille tekee reippaat häivytykset.

(Buzzfeed)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti