maanantai 13. lokakuuta 2014

Synttärihumua

Tällä viikolla meillä on ihan erityistä tunnelmaa, koska putiikkimme täyttää neljä vuotta. Täytyy kyllä myöntää, että nämä vuodet ovat menneet ihan huikean nopeasti. Tuntuu, että juuri hetki sitten vasta kärräsin kalusteita sisään hoitohuoneeseeni ja ihmettelin, mikä mööpeli menee mihinkin. Eteenpäin mennään ja uusi juttuja on luvassa jatkossakin :)

Ohessa muutamat maistiaiset juhlaviikon tarjouksistamme:Kaikki KMS California pesu- ja hoitoaineet sekä muotoilutuotteet 
- 10 % normaalihinnoista.

Oma suosikkini on HAIRPLAY -linja, josta löytyy älyttömästi näppäriä ja 
monikäyttöisiä muotoilutuotteilla tällaiselle lyhkäiselle tukalle.Kaikki Ziajan tuotteet  4,50 €/kpl (norm. 5,95 € - 9,95 €)

Sutjakat käsivoidetuubit kulkevat helposti mukana ja varsinkin talviaikaan käsien rasvaus tulee tarpeeseen. Oman suosikin voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta; herkullinen kaakao, täyteläinen vuohenmaito tai raikas oliivi.

Myös Denova Pro ihonhoitotuotteet matkaavat uusiin koteihin juhlaviikon ajan
 tasarahalla 10 €/kpl (norm. 12,95 € - 16,95 €). Yhdistelmätarjouksessa
seerumi ja naamio yhteishintaan 15 €! (norm. 30,90 €)
Tässä eivät suinkaan olleet kaikki tarjoukset, muutakin mukavaa on tiedossa tälle viikolle. Juhlan kunniaksi järjestämme myös arvonnan, jossa muutama onnellinen voittaa lahjakortin.

Nelivuotiaan Heavy Hairin henkilökunta toivottaa kaikille iloista viikkoa sekä tunnelmallista syksyä, tervetuloa shoppailemaan!


-Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti