tiistai 21. lokakuuta 2014

Blondeilla on....

Hauskempaa? Jos ei sitä, niin ainakin paljon tukkatuotteita! Syksyn aikana markkinoille on tupsahdellut iso kasa vaaleille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, seuraavana muutamia meille saapuneita uutuuksia:


(kuva: Schwarzkopf Professional)

Schwarzkopfin BLONDME -sarja on uudistunut ja siitä löytyy erityisesti vaaleille hiuksille kattava tuotevalikoima.

Vaalennetut hiukset kaipaavat usein tuotteilta hyvää hoitotehoa ja selvittävyyttä. Keratin Restore -sarjasta löytyy vaaleaa hiusta kirkastava shampoo, vahvistavat ja tehokkaasti selvittävät hoitoaine ja tehohoito sekä kiiltoa antava hoitosuihke. Erityisesti tehohoidosta on tullut yksi lempparihoitotuote, se nimittäin antaa kiiltoa ja pehmeyden tunnetta erittäin huokoisillekin hiuksille. Soveltuu myös hyvin tulevaa talvea ajatellen, jolloin hoitonaamioita on hyvä käytellä kotioloissakin. ;)

Blond Me -sarjasta löytyy myös värin ylläpitoon tarkoitetut keltaisuutta taittavat Cool Ice -shampoo ja Cool Ice -hoitosuihke sekä lämminsävyisille vaaleille tarkoitettu Caramel -shampoo.


(kuva: Miraculos)

Four Reasonsin pesu- ja hoitoainevalikoima laajeni juuri kahdella uudella vaaleille hiuksille tarkoitetulla tuotteella. Sarjassahan on jo ennestään keltaisuutta taittava Silver -shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine, mutta uudet Blond- tuotteet eroavat näistä siten, että ne sisältävät violettia pigmenttiä vain aavistuksen ja ovat enemmän kirkastavia, kuin sävyä taittavia.

Shampoo vaahtoaa reippaasti ja sitä voi käyttää jokaisella pesukerralla. Blond- hoitoaine on koostumukseltaan hyvin erilainen kuin sarjan muut hoitoaineet ja hiukset jäävät hyvinkin sileiksi ja vahvemmiksi pesun jäljiltä.  Molemmat tuotteet ovat siis erittäin tervetulleita uutuuksia!


(kuva: Miraculos)

KC:n Color Mask on sävyttävä hoitonaamio värjätyille hiuksille. Uutuutena joukkoon saapunut Pearl on runsaspigmenttinen ja sen huomaa jo tuotteen väristä, kun sitä ottaa tuubista. Lopputulos on hyvin pastellinen helmiäinen, erittäin vaaleissa hiuksissa jopa haalean vaaleanpunainen. Pearl toimii erittäin hyvin keltaisen pigmentin taittoon ja soveltuu myös pastellisten sävyjen ylläpitoon.

KC:n Color Mask hoitonaamiot on siis tarkoitettu värjätyille hiuksille ja värjäämättömään hiukseen ne eivät sovellu. Maskeja voi käyttää joka pesun yhteydessä tai harvemmin, hiuslaadusta ja halutusta sävytyksen määrästä riippuen. Tummemmissa sävyissä kannattaa käyttää kertakäyttöhanskoja, etteivät myös kädet saa osaansa väristä.


Muun muassa nämä tuotteet ovat oikeita valintoja, kun haluat saada ylläpidettyä kampaamokäynnillä saamaasi hiusväriä ja helliä vaalennettua hiusta hoitavilla tuotteilla myös kotona :)

Kirkasta syksyn jatkoa!


- Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti