torstai 30. lokakuuta 2014

Kampaukset kuosiin, pikkujoulut lähestyy!


Jälleen on tullut se aika vuodesta, kun aletaan viettää pikkujouluja. Pippaloita varten on tietysti tyylinkin oltava kohdillaan. Tässä meillä olisikin muutamia kampausideoita juhlafiilistä varten, oli bileet sitten rennommat tai vimpan päälle iltapukutyyliin.
Tässä irokeesin muotoon tehty lettikampaus, josta saa yksinkertaisella idealla näyttävän bilekampauksen. Helmillä kampaus muuttuu rockista klassisemmaksi.
Pitkän hiuksen juhlakampaukseksi riittää kihartaminen. Lisää näyttävyyttä saat kiinnittämällä osan hiuksista taakse esimerkiksi nyörityksellä tai koristeellisella soljella.Lettinutturat ovat olleet jo kauan suosioissa. Leteillä saakin erilaisia rakenteita ja kestävyyttä kampauksiin.Tässä pitkästä hiuksesta saatiin näyttävä 20-luvun henkinen polkka ilman saksia kiepauttamalla latvat piiloon ja kiinnittämällä ne pinneillä niskaan. 

Niskanutturoitakin voi tehdä monin eri tyylein. Ylhäällä rennompi "sotkuinen" nuttura. Alemmassa kuvassa takosaan tehtiin ensin pieniä lettejä, jotka kieputeltiin nutturaksi ja viimeisteltiin helmirivillä.Kiharaan liukuvärjäykseen saa hempeän kampaustyylin waterfall-letityksellä.Bileponnariin on saatu muhkeutta ja näyttävyyttä parilla päällekkäisellä poninhäntäkiinnityksellä. Ensimmäinen ponnari saa olla melko ylhäällä takaraivolla, toinen hieman alempana. Ponnarit voi laittaa normaalisti takaraivolle päällekkäin, tai takaviistoon korvan viereen, niinkuin kuvassa.Nutturan voi myös nostaa korkeuksiin. Tämä tyyli sopii moneen erilaiseen tilaisuuteen. 


Vinkkinä täytyykin mainita että meillä onkin nyt marras-joulukuun aikana huikea pakettitarjous; Kampaus ja meikki yhteishintaan 60€. Jos siis tiedossa on pikkujoulut, pippalot tai kekkerit kavereiden kesken niin kannattaa tulla Heavy Hairiin laittamaan tyyli kuosiin!

-Niina ja Tessa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti