lauantai 5. syyskuuta 2015

Black is the new black!KC:n Four Reasons on kotimainen hiusbrändi, jonka tuotteet ovat vilahdelleet tasaisin väliajoin postauksissamme, muun muassa täällä. Four Reasons -tuoteperheeseen kuuluu Black Edition -linja, joka pitää sisällään jännittäviä ammattilaistasoisia tuotteita hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn.

Aiemmin Black Edition -linjaan on lanseerattu seuraavat tuotteet:

Maui Beach Spray -suolasuihke, kaksi erityyppistä vahaa sekä 
kolme erilaista muotoilusuihketta: Working Spray kampauksen työstämiseen, 
Finishing Spray kiinnittämiseen sekä Shine Spray kiillon lisäämiseen.
Nyt Black Edition -linja on kasvanut kymmenen tuotteen laajuiseksi! 
Uusien tuotteiden myötä Black Edition -linjasta löytyy entistä monipuolisemmin tuotteita erilaisille hiuslaaduille ja niin kosteana kuin kuivanakin tehtävään muotoiluun. 

  
Tuotteet on hehitelty yhdessä kampaajien kanssa, heidän tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen.  Jokaisella tuotteella on oma täsmäinnovaatio, joka tekee jokaisesta tuotteesta yksilöllisen. Toffee Wax:
Uutuus vaha black edition sarjassa. Voimakasta tukea, rouheutta ja uudelleenmuotoiltavuutta. Sopii vaikeasti muotoiltaville hiuksille. Lujaa pitoa, ilman tahmaisuutta.
 (Ei tuoksu toffeelta ;) joten sopii erinomaisesti myös miehille)

Molding Paste:
Volyymia, pehmeyttä, samettista viimeistelyä. Sopii kosteisiin ja kuiviin hiuksiin. Pehmeä vaha, ilman tahmaisuutta.

Texturizing Cream:
Tukea, kontrollia ja rakennetta. Luonnollista kiiltoa, jättää hiukset liikkuviksi. Viimeistelyyn tarkoitettu vaha.Working spray, Finishing spray, Shine spray:
Kolme tuttua suihketta, kaksi hiuslakkaa sekä kiiltosuihke. Hienojakoisia ja kuivia suihkeitä. Helposti kammattavissa pois hiuksista.Invisible Dry Shampoo:
Kuivashampoo uutuus poistaa rasvaisuutta hiuksista ilman pesua. Hiuspuuteriin verratuna kevyempi, ja helpompi suihkuttaa ilman valkoisia jälkiä hiuksissa. 

Maui Beach Spray:
Suolasuihke helppo lettien tekemisen pohjalle tai kiharoiden pohjalle. Ihana raikas tuoksu.
Uudet muotovaahdot kuituvaahto ja föönaussuihke kosteisiin hiuksiin, ennen kuivausta.

Fiber Mousse:
Kuituvaahto toimii koko hiuksissa antaen joustavaa tukea, ilman tahmaisuutta, testattu on ja tästä taitaa tulla uusi suosikki tuote.

Foamy Blow Booster:
Föönaussuihke suihkutetaan suuttimella hiusten tyveen. Helppo käyttää, hennoille ja ohuille hiuksille erittäin toivottu uutuus.


Kaikki uutuudet ja vahnat tutut tuotteet löytyvät nyt Heavy Hairista fiksuun Four Reasons -hintaan 14,90€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti