perjantai 13. helmikuuta 2015

Suosikki tuotteet!


KMS California on listannut valikoimansa viisi suosituinta tuotetta ja tämä kuuma kärkikasti on nyt tarjouksessa. Esittelemme vähän tarkemmin mistä näissä TOP 5 -tuotteissa on oikein kyse :)



1) HAIRPLAY Playable Texture -suihke


Pito 2 / Kiilto 2. Monikäyttöinen suihke, jolla helposti muotoilet hiuksiasi. Voi suihkutella mielin määrin, tästä ei tule kypärää vaikka yrittäisi. Sopii sinulle jos et tykkää liian "tärkätystä" lookista. Luonnollisiin kampauksiin, joihon ei tarvita hirveästi pitoa. Sopii myös hiuspuuterin tilalle, jättää kuitenkin hiukset hieman kevyemmän tuntuisiksi.

Käytä näin: Kuiviin tai märkiin hiuksiin suihkutettava spray. Sopii kiharoiden tai ihan föönauskampauksienkin kevyeen kiinnittämiseen. Märkään tukkaan föönauksen alle laitettaessa antaa kevyttä tukea ja sopii mainiosti surffi-lookkiin. Erittäin monikäyttöinen tuote siis kyseessä, jos mitään muuta tuotetta ei tukkaansa laita niin tällä pääsee jo pitkälle :) Sopii myös tyvisuihkeeksi kuiviin hiuksiin, tällä tulee puuterimainen, mattainen ja "nihkeä" fiilis.


2) FREESHAPE 2-in-1 -suihke


Pito 3 / Kiilto 3. Lämpöaktiivinen muotoilusuihke suoristamiseen ja kiharoiden tekoon. Tämä tuote sekä suojaa hiusta, että antaa tukea muotoiluun ja viimeistelyyn. Sopii käytettäväksi raudan alle tai viimeistelyyn kiiltosuihkeena ja hiuslakkana. Pitoa löytyy, mutta tälläkään ei kypärää tukkaan saa. Tämä tuote on siis myös hyvin monikäyttöinen.

Käytä näin: Suihkuta kuiviin hiuksiin ennen raudalla muotoilua tai hiuslakan tavoin valmiin kampauksen päälle. Ei märkiin hiuksiin. Ihana suihke! Tuoksukin on niin mahtava että ihan vaan senkin takia tekisi mieli suihkutella.



3) FREESHAPE Hot Flex -suihke


Pito 3 / Kiilto 3. Lämpösuojasuihke. Hot Flex eroaa edellisestä siten, että se sopii myös märkiin hiuksiin käytettäväksi ja föönin alle kampauksen pohjaksi. Tämä lämpösuojasuihke on kosteampaa, joten tällä saa hieman tukevamman pohjan muotoiluun. Voi myös hyvin suihkutella kuiviin hiuksiin :) Enemmän perinteisempi lämpösuojasuihke.

Käytä näin: Märkiin hiuksiin ennen föönin käyttöä tai kuiviin hiuksiin ennen raudan käyttöä. Hiuksia voi muotoilla raudoilla monta kertaa, sillä pito ja suoja pysyvät hiuksissa seuraavaan pesuun asti.




4) ADDVOLUME Root and Body Lift -suihke


Pito 3 / Kiilto 3. Volyymia tuova suihke, sopii erityisesti hennoille hiuksille.  Mitä enemmän käytät, sitä enemmän saat tukea. Voi käyttää ihan vaan tyvelle suihkutellen tai koko tukkaan, mikäli kaipaa kunnon leijonanharjaa. Sisältää lämpösuojan. Hyvä vaihtoehto jos etsit muotovaahdolle korvaajaa, tällä sormet eivät tahmastu ja annostelu on helppoa.

Käytä näin: Märkiin hiuksiin joko jakauksin hiusten tyvelle suihkuttaen tai koko tukalle, jonka jälkeen normaalisti föönaamalla hiukset kuiviksi.



5) HAIRPLAY Dry Wax -suihke


Pito 3 / Kiilto 0. Tämä vihreä pieni pullo sisältää mattaisen suihkutettavan vahan, se tuo pitoa ja erottelua jopa pitkiin hiuksiin. Helppo annostella. Erittäin mattainen ja pitoakin löytyy reippaasti. Tällä vahalla saa eilisen päivän -lookin helposti. Eli mikäli hiuksesi on pesun jäljiltä "liian" puhdas ja tottelematon, kannattaa kokeilla laittaa tätä vähän kyytiin niin kampauksetkin syntyy helpommin :)

Käytä näin: Suihkuta suoraan kuiviin hiuksiin tai suihkuta vaha ensin käteen, työstä nopeasti käsien välissä ja lisää se tukkaan, muotoile mielesi mukaan :) Kannattaa aloittaa maltillisella määrällä kun laitat tuotetta hiuksiin.




Tervetuloa testailemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti