keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ihanaa syksyn alkua!

Me Heavy Hair:issa päätimme aloittaa oman blogin, näin syksyisin kun sitä innostuu uusista asioista, niin me innostuttiin tästä. Täällä blogin puolella tulemme jakamaan Heavy Hairin arkea sekä tuomaan inspiraatiota ja vinkkejä kauneudenhoitoon.
Meitä on täällä työskentelemässä viisi naista; kolme kampaajaa, kosmetologi sekä hieroja. Kirjoittelemme tänne vuorotellen kuulumisiamme...
Tässä alkuun muutamia kuvia töistämme :)

Pastellivärejä on viime aikoina näkynyt hiuksissa paljon ja onneksi meidänkin asiakkaat ovat innostuneet tästä, joten ollaan päästy kokeilemaan ja tekemään näitä ihanuuksia.


Kiharaa on väännetty ja melkein poikkeuksetta on suoristusraudalla nämä laitettu. Suoristusraudalla kiharoiden teko on älyttömän nopeaa ja helppoa (kunhan oivaltaa tekniikan). Suoristusraudalla saa tehtyä todella monenlaisia kiharoita, tekniikoita piisaa. Tarkoituksena olisikin tehdä step-by-step opastus eri tekniikoita käyttäen ja teille näyttää ettei se niin vaikeaa ole ;)


Kampauksia on mukava tehdä ja varsinkin kesällä niiden makuun pääsee, kun juhlia riittää. Letit on ollut pitkään se "juttu" kampauksissa ja niillä saakin kampauksiin rentoutta ja niillä on helppo saada pysyvä kampaus. Monilla on ollut toivetta myös viime aikoina, ettei kampaus ole liian laitetun näköinen.








Luvassa olisi tulevien koulutusten osalta uusia trendejä ja ideoita syksyn varalle, kampausideoita sekä kosmetologimme Leenan esittelyä uudesta geneo+ laitteesta.

Harmaasta säästä huolimatta värikästä syksyä!

-Tessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti